ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο συνδυασμός του έλαβε ποσοστό 67,25%
έναντι 32,75% του κ. Μπισμπίκη

Μεγάλη νίκη πέτυχε στις εκλογές του Επιμελητηρίου το περασμένο Σαββατοκύριακο ο κ. Β. Νανόπουλος και ο συνδυασμός του καταλαμβάνοντας ποσοστό 67,25% έναντι 32,75% του συνδυασμού του κ. Βλ. Μπισμπίκη. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και ικανοποίησε τους συμμετέχοντες σε μια διαδικασία που έληξε ομαλά και χωρίς κανένα παρατράγουδο. Κατά τη διαδικασία του Σαββάτου και της Κυριακής υπήρξαν 2.803 έγκυρα ψηφοδέλτια, ενώ η Δυτική Κορινθία έδωσε στον συνδυασμό Νανόπουλου ένα ποσοστό που αγγίζει το 75%.  Από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα φάνηκε η άνετη επικράτηση του κ. Νανόπουλου έναντι των «αντιπάλων του», ενώ ο ίδιος φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, μίλησε για μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη, αφού υπήρξε αύξηση στο ποσοστό ψήφων και εδρών σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές κατά 13% και 15% αντίστοιχα. Ο ίδιος τόνισε ότι θα επιδιώξει στενή συνεργασία με τη μειοψηφία του Δ.Σ. για το καλό όλων των μελών του Επιμελητηρίου και ότι θα είναι πάντα κοντά στους επιχειρηματίες…

Β. Νανόπουλος: Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο της δεύτερης θητείας

Σε δηλώσεις για το αποτέλεσμα ο κ. Νανόπουλος ανέφερε: «Ευχαριστώ θερμά τους Κορίνθιους επιχειρηματίες και επαγγελματίες για την αναγνώριση και εμπιστοσύνη τους προς το συνδυασμό μας έργο και προοπτική . Ευχαριστώ θερμά τους υποψήφιους του συνδυασμού μας ,όσους εξελέγησαν και όσους δεν εξελέγησαν, για την τιμή που μου έκαναν να με έχουν επικεφαλής της προσπάθειας που δεν τελειώνει με τις εκλογές . Τέλος ευχαριστώ θερμά και όλους όσους βοήθησαν στην εκλογική αυτή προσπάθεια όσο μπορούσαν. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο της δεύτερης θητείας μας και κοντά στους επιχειρηματίες που μας χρειάζονται. Θα επιδιώξουμε επίσης στενή συνεργασία με την μειοψηφία στο ΔΣ για το καλό των μελών μας. Το ποσοστό  67,25 % των ψήφων που μας έδωσαν τα μέλη του επιμελητηρίου είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη  και θα την τιμήσουμε ανάλογα οι συνεργάτες μου και εγώ. Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δίνει 15 από τις 21 έδρες στο διοικητικό συμβούλιο. Είχαμε αύξηση σε σχέση με την πρώτη θητεία μας , σε ποσοστό ψήφων περίπου 13 % και σε έδρες 15% . Η συμμετοχή στις εκλογές ήταν καλή και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 2.803. Η περιοχή της δυτικής Κορινθίας μας έδωσε σταθερά ποσοστά γύρω στο 75%. Οι πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι είναι στο εμπορικό τμήμα ο Γιώργος Δαλαμαρίνης, στο τμήμα μεταποίησης ο Σωτήρης Κουκουλάκης, στο τμήμα μεταφορών ο Νότης Μάρκελλος και στο τμήμα υπηρεσιών ο Τάκης Λουζιώτης.

Δ. Λάσκας: Ενωμένοι, ξεκινάμε δουλειά για το καλό του επιχειρηματικού κόσμου

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο που συμμετείχε ανεξάρτητα από το τι ψήφισε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους επέλεξαν τον συνδυασμό μας και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου. Από δω και πέρα, όλα τα προεκλογικά μπαίνουν στην άκρη και ξεκινάμε δουλειά, ενωμένοι για το καλό όλου του επιχειρηματικού κόσμου της Κορινθίας.  Πρέπει να σταθούμε δίπλα στον επιχειρηματία που δυσκολεύεται αυτή την περίοδο, να δούμε το θέμα της επαναλειτουργίας του στρατοπέδου της Κορίνθου, τα βιομηχανικά πάρκα για να έρθουν δουλειές στο νομό και πολλά άλλα ακόμα που θα δώσουν ώθηση στην περιοχή μας».