Π. Μπεγλίτης: Θα παλέψω για να ανταποκριθώ στις μεγάλες ευθύνες

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Υπήρξαν επιλογές, πράξεις και παραλείψεις, που δημιούργησαν προβλήματα στην κοινωνία και γι΄ αυτά θεωρώ ότι πρέπει να απαντήσουμε στο λαό, τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Μετά την πρόσφατη τοποθέτησή του στη θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής Κορινθίας Π. Μπεγλίτης δήλωσε: «Είναι για μένα μεγάλη τιμή, από τον Γ. Παπανδρέου, αλλά και όλων των στελεχών και μεγαλύτερη ευθύνη, που αναλαμβάνω σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τη δημοκρατική παράταξη με τη συνεργασία όλων των στελεχών και τη βοήθεια του προέδρου του κόμματος, να συμβάλω κι εγώ ώστε να υπερβούμε την κρίση, στο να προχωρήσουμε συντεταγμένα στη νέα εποχή για το Κίνημά μας. Βασική προτεραιότητα είναι να προετοιμαστούμε για τις εκλογές όποτε αυτές γίνουν, καθώς και να δημιουργηθεί μια νέα πολιτική φυσιογνωμία για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να δοθεί στην κοινωνία μια νέα ελπίδα και προοπτική. Επίσης τόνισε ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει μια ιστορική διαδρομή η οποία αποτελείται από τις μεγάλες στιγμές και τα λάθη του. Παρότι είναι μεγάλες οι ευθύνες σε «φουρτουνιασμένες θάλασσες» θα παλέψω να ανταποκριθώ στην τιμή και την ευθύνη που μου έκανε το Κίνημά μας και ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

΄Υπήρξαν παραλείψεις στις οποίες πρέπει να απαντήσουμε΄…

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν επιλογές, πράξεις, παραλείψεις, που δημιούργησαν προβλήματα στην κοινωνία, γι΄αυτά, θεωρώ προσωπικά ότι πρέπει να απαντήσουμε στο λαό, για τις τεράστιες προκλήσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε την τελευταία περίοδο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής κρίσης. Σε ότι αφορά την κυβέρνηση Παπαδήμου, τόνισε ότι «Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση συνεργασίας, θέλουμε να πετύχει και τη στηρίζουμε με τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου στο σκοπό για τον οποίο έχει συγκροτηθεί. Οι κίνδυνοι δεν έχουν ακόμη αποσοβηθεί και είναι πολύ δύσκολη περίοδος για τη χώρα».